Skip to main content

Description

Centrient Pharmaceuticals is de toonaangevende producent van bètalactamantibiotica en een leverancier van statines van de volgende generatie en antischimmelmiddelen. Wij produceren en verkopen tussenproducten, actieve farmaceutische ingrediënten en afgewerkte doseringsvormen.

We zijn een farmaceutisch bedrijf met een duidelijk doel: levens verbeteren door innovatieve en duurzame productie van medicijnen.

Met onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die centraal staan in alles wat we doen, werken onze meer dan 2000 medewerkers voortdurend aan de behoeften van onze klanten. We werken aan een duurzame toekomst door actief deel te nemen aan de strijd tegen antimicrobiële resistentie.

150 jaar geleden opgericht als 'Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek' stond ons bedrijf bekend onder de naam Gist Brocades. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk (Nederland), we hebben productiefaciliteiten en verkoopkantoren in China, India, Nederland, Spanje, de Verenigde Staten en Mexico. Centrient Pharmaceuticals is volledig in handen van Bain Capital Private Equity, een toonaangevende wereldwijde particuliere beleggingsonderneming.

De Productie-afdeling van de bedrijfseenheid EMENA heeft een vacature in haar kantoren in Delft voor de volgende functie:

Procesoperator

De functie

De functie van Procesoperator in de 5PD valt binnen de afdeling Operations van Centrient Delft. Op locatie Delft vinden 3 fabrieksprocessen plaats:

  • de productie van 7ADCA, een actief farmaceutisch ingrediënt, in de ZOR-f fabriek
  • de productie van verschillende soorten enzymen in de Enzymes fabriek
  • het opereren van de Afvalwaterzuivering (AWZ) en Utilities op het westelijk gedeelte van de Biotech campus Delft.

Deze processen zijn zodanig ingesteld en beheerst dat de levering van de producten efficiënt en in overeenstemming met de geldende richtlijnen en doelstellingen wordt gerealiseerd.

In de fabrieken vinden bewerkingen plaats als medium bereiding, steriliseren, fermenteren, destilleren, (ultra)filtreren, centrifugeren en toepassen van chromatografie. De Procesoperator is verantwoordelijk voor het continue bewaken van het productieproces vanuit de Centrale Controlekamer (CCK) en het veld. Je neemt beslissingen en grijpt in op afwijkingen in het productieproces die van invloed zijn op veiligheid, gezondheid en milieu en op de kwantiteit en kwaliteit van het product. Je werkt continue mee aan het optimaliseren van de productieprocessen. Tevens draag je zorg dat monteurs veilig het benodigde onderhoud kunnen doen in de fabriek.

De organisatie

Bij Centrient Delft Productie wordt gewerkt in zelfsturende teams. Dit houdt onder meer in dat er geen teamleider functie is. Als procesoperator in de 5 ploegendienst neem je roulerend één of meer persoonlijke taken met betrekking tot een specifiek aandachtsgebied (zogenaamd ’Sterpunt’) op je. Deze aandachtsgebieden zijn kwaliteit/cGMP, personeel, SHE, en techniek.

We willen graag in jou investeren door je te helpen professioneel te groeien. We bieden iedereen daarom ruim de mogelijkheid om te studeren en deel te nemen aan verbeteringsprojecten.

De ideale kandidaat

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die sterk zijn in probleemanalyse, voortgangscontrole en communicatie. Je werkt graag samen met anderen, bent in staat in stressvolle situaties adequaat te handelen en hebt ook het vermogen om je aan te passen aan de situatie.

Je bent besluitvaardig en werkt gedisciplineerd. Wij zoeken iemand met werkervaring als procesoperator. Je bent in het bezit van een Vapro C of AOT 4 diploma, liefst aangevuld met een BHV+ diploma of bereid dit binnen de afgesproken termijn te behalen. Kennis van GMP is een pré.

Voor een succesvolle functie-uitoefening is een goede beoordeling op de volgende competenties noodzakelijk:

  • samenwerken - besluitvaardigheid
  • discipline - probleemanalyse
  • leervermogen - plannen & organiseren
  • aanpassingsvermogen - stressbestendig

Voor BHV+ is een conditietest en een geschoren gezicht vereist. Daarnaast zijn inentingen tegen hepatitis A en DTP verplicht.

De procedure

Inlichtingen over deze functie kunt u verkrijgen via HRNL@centrient.com Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze website www.centrient.com

Indien je interesse hebt in deze vacature ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv.

Een referentiecheck is onderdeel van het werving- en selectieproces. U zult worden benaderd wanneer deze referentiecheck gewenst is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Personal information

When submitting your message your personal data will be processed in accordance with Centrient's Privacy Statement. Please read the Privacy Statement here.

CAPTCHA

* this is a required field