Skip to main content

Description

Centrient Pharmaceuticals is de toonaangevende producent van bètalactamantibiotica en een leverancier van statines van de volgende generatie en antischimmelmiddelen. Wij produceren en verkopen tussenproducten, actieve farmaceutische ingrediënten en afgewerkte doseringsvormen.

We zijn een farmaceutisch bedrijf met een duidelijk doel: levens verbeteren door innovatieve en duurzame productie van medicijnen.

Met onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die centraal staan in alles wat we doen, werken onze meer dan 2200 medewerkers voortdurend aan de behoeften van onze klanten. We werken aan een duurzame toekomst door actief deel te nemen aan de strijd tegen antimicrobiële resistentie.

150 jaar geleden opgericht als 'Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek' stond ons bedrijf bekend onder de naam Gist Brocades. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk (Nederland), we hebben productiefaciliteiten en verkoopkantoren in China, India, Nederland, Spanje, de Verenigde Staten en Mexico. Centrient Pharmaceuticals is volledig in handen van Bain Capital Private Equity, een toonaangevende wereldwijde particuliere beleggingsonderneming.

De productie-afdeling van de bedrijfseenheid EMENA heeft een vacature in haar kantoren in Delft voor de volgende functie:

Procesoperator Delft Dagdienst (afpakker)

De functie

Het controleren en beheersen van delen van productieprocessen in de fabriek, zodanig dat de producten worden geproduceerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, GMP, milieu en veiligheid, tegen de laagst mogelijke kosten en binnen de afgesproken planning.

De verantwoordelijkheden

  • Het bedienen van de procesinstallaties op basis van de afgegeven planning en volgens de geldende procedures en instructies;
  • Het invullen van documenten, zoals batchrecords en veiligstellijsten;
  • Het signaleren van procesafwijkingen of incidenten en deze verhelpen door tijdig in te grijpen, dan wel tijdig op te schalen;
  • Het mogelijk maken van werkzaamheden in het vergunningsgebied (veiligstellen van installaties);
  • Initiëren van substantiële verbeteringen binnen het werkgebied van het team, doen van verbetervoorstellen;
  • Het werkgebied op standaard houden met betrekking tot GMP/Veiligheid;
  • Het naleven van bedrijfs-, SHE-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften;
  • Een adequate dienstoverdracht;
  • Het onderling afstemmen van de teambezetting.

De ideale kandidaat

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een procesoperator sterk in probleemanalyse, voortgangscontrole en communicatie. Je werkt graag samen met anderen, bent in staat in stressvolle situaties adequaat te handelen en hebt het vermogen om je aan te passen aan de situatie. Je bent besluitvaardig en werkt gedisciplineerd.

Je bent in het bezit van minimaal een VAPRO A diploma en hebt al enige werkervaring opgedaan in jouw vakgebied. Kennis van cGMP en veiligheids- en milieuvoorschriften zijn een pre.

Vanuit deze functie wordt doorgroei gestimuleerd naar een Operator functie in de vijfploegendienst, na het behalen van een VAPRO B diploma. Vervolgens is verdere doorgroei mogelijk, na het behalen van een VAPRO C diploma.

Voorwaarden en beloning

In deze functie werk je samen met een collega Procesoperator ZOR-f dagdienst, waarbij je elkaar vervangt bij afwezigheid. De functie is fulltime (40 uur per week) en je werkt in dagdienst, waarbij er op maandag tot en met zaterdag gewerkt wordt. De zaterdagen per jaar zullen worden verdeeld tussen jou en je collega, waarbij jullie allebei de helft van alle zaterdagen zullen werken.

Voor het werken op de zaterdagen is een toeslag van toepassing. Daarnaast bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een vaste 13e maand en diverse opleidingsmogelijkheden

The Procedure

Inlichtingen over deze functie kunt u verkrijgen bij HR via HRNL@centrient.com.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze website www.centrient.com

Indien je interesse hebt in deze vacature ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv voor 20 augustus 2022 via deze website.

Een referentiecheck is onderdeel van het werving- en selectieproces. U zult worden benaderd wanneer deze referentiecheck gewenst is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Personal information

Your profile

When submitting your message your personal data will be processed in accordance with Centrient's Privacy Statement. Please read the Privacy Statement here.

* this is a required field